Rólunk

1980 óta, mióta Dabason elkezdődött hivatalosan is a kézilabda, célul tűztük ki, hogy nyerjünk meg minden mérkőzést, ahol felhúzzuk magunkra a piros fehér címeres mezt. Céljaink továbbra is a régiek és hiszünk benne, hogy a régió legdinamikusabban fejlődő sportklubjaként további sikerek elé nézünk.

Hajrá Dabas!

dabas poszt

Dabasról

  • Dabas az ország közepén Budapest és Kecskemét között félúton helyezkedik el az M5 autópálya és az 50-es főút mellett. A dinamikusan fejlődő település, a fővárostól csupán 50 km-re található.
  • Közösségi tereink folyamatos felújításban, átalakításban vannak, ennek köszönhetően a régió egyik meghatározó és kimagasló településévé nőtte ki magát. Dabas szerkezete miatt itt található Európa leghosszabb főutcája is.
  • Az alföldi település már korábban is letette névjegyét a magyar sport történelmében, hiszen számos világeseményt és hazai válogatott mérkőzést bonyolított le az évek során a városban. ( Női Kézilabda EHF Kupa Döntő 2011,2012, Ferencváros BL mérkőzései, Válogatott Kézilabda tornák, Válogatott Futsal mérkőzések)
  • Település számára kiemelten fontos az egészséges, környezettudatos életmód közvetítése

OBO Aréna Dabas

Dabas város évtizedes álma vált valóra 2004-től, az aréna megépülésével. A multifunkcionális csarnok Pest megye egyik gyöngyszeme, mely a város szívében egy több hektáron elterülő pihenőparkban épült. A terület mára már sport komplexummá nőtte ki magát, hiszen a kézilabda pálya mellett football pályák, uszoda és egy új kézilabdás munka csarnoknak is helyet ad. Az intézmény folyamatosan otthont ad magas színvonalú nemzetközi sportesemények, kiállítások, koncertek számára.

Az épület paraméterei:

  • Befogadóképesség: 1920 fő, a küzdőteres rendezvényeknél 2750 fő.
  • A sportcsarnok második emeleti szintjén öt darab ún. VIP-páholy található.

csarnok

Következő mérkőzés

2018. április 28. 18:00
Dabas VSE KC vs MOL-Pick Szeged
Helyszín: OBO ARÉNA

KIEMELT TÁMOGATÓINK

tippmix
lv-sport
volvo
dabas
obo
rotachrom
dormeo
trendhaz2000
munkahelyacsa
broker
dabas hotel
jasin
desszertszalon
autopark

Legfrissebb videó

© 2016 Dabas VSE KC | Minden jog fenntartva! | Honlapkészítés: weboriental