Kedves Jövendőbeli Sporttámogató!

 

koszegizoltanDabas egy fiatalos, lendületes város, ahol az önkormányzat a megvalósított és tervezett fejlesztésekkel is ezt az arculatot kívánja erősíteni. Több mint egy évtizede fogalmaztuk meg a sportoló város koncepcióját, amelyben a szabadidős sportlehetőségek mellett a versenysportágak is jelentős szerepet kaptak. A város közössége ennek jegyében minden évben sokat áldoz a két fő versenysportágra, a futball és a kézilabda egyesületek támogatására.

A Dabas VSE KC városunk egyik legnagyobb múltra visszatekintő, országos eredményekkel büszkélkedő sportegyesülete. Az egyesület központi bázisa a városközpontban található, 2004-ben átadott sportaréna, amely önmagában kifejezi annak rangját és elismertségét. Az elmúlt másfél évtizedben megannyi hazai és nemzetközi sportesemény zajlott ebben a létesítményben az egyesület szervezésében és közreműködésével. Több alkalommal együtt szurkolhattunk a legnevesebb hazai és európai csapatoknak és az egyre feljebb jutó dabasi csapatnak is, amely idén elérkezett az NB1-es mezőny kapujába.

Dabas a jelentős kézilabda-mérkőzésekkel és a csapat eredményeivel felírta magát az ország és Európa kézilabdasport térképére. Bízom abban, hogy széleskörű összefogás alakul ki annak érdekében, hogy az NB1-ben való szereplés valósággá és hosszantartó sikertörténetté váljon.

Alkossunk sikerközösséget az ország szívében! Mutassuk meg együtt klub, vállalkozások, önkormányzat térségünk erejét! Összefogással minden sikerülhet!

Kőszegi Zoltán
polgármester

 

Következő mérkőzés

2018. április 28. 18:00
Dabas VSE KC vs MOL-Pick Szeged
Helyszín: OBO ARÉNA

KIEMELT TÁMOGATÓINK

tippmix
lv-sport
volvo
dabas
obo
rotachrom
dormeo
trendhaz2000
munkahelyacsa
broker
dabas hotel
jasin
desszertszalon
autopark

Legfrissebb videó

© 2016 Dabas VSE KC | Minden jog fenntartva! | Honlapkészítés: weboriental